Pravno obvestilo | SIERRA d.o.o. - Sistemske finančne storitve

Pravno obvestilo

Podjetje SIERRA d.o.o., se zavezuje, da bo posredovane podatke varovalo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP). Vsi posredovani podatki bodo obravnavani strogo zaupno in v namen, zaradi česar so bili posredovani.

Poleg samostojno posredovanih podatkov se ob obisku naše spletne strani avtomatsko zabeležijo naslednji podatki: ime ponudnika internet storitev in IP naslov, preko katerega dostopate do interneta, datum in ura obiska, spletne strani, na katere dostopate, medtem ko ste na tej spletni strani, in internetni naslov spletne strani, s katere ste prišli neposredno na našo stran. Ti podatki se zbirajo z namenom izboljšanja spletnih strani, analiziranja trendov in administriranja.

Pri obravnavi posredno in neposredno posredovanih podatkov nas obvezuje Zakon o varstvu osebnih podatkov, s katerim se določajo pravice, obveznosti, načela in ukrepi, s katerimi se preprečujejo neustavni, nezakoniti in neupravičeni posegi v zasebnost in dostojanstvo posameznika oziroma posameznice pri obdelavi osebnih podatkov.

Vsak uporabnik, ki na spletni strani podjetja SIERRA d.o.o. podal svoje podatke, se strinja, da ima podjteje neomejene pravice do teh informacij. Informacije, ki jih da na voljo uporabnik, se ne obravnavajo kot poslovna skrivnost. Za osebne podatke uporabnika velja Zakon o varstvu podatkov, zato jih SIERRA d.o.o. uporablja le v obsegu, ki je določen z zakonom ter pravilnikom o varstvu osebnih podatkov.