Kako do zaposlitve?

18 posts / 0 new
Zadnja objava
Kako do zaposlitve?

Si želite delati takoj! Pišite nam na info@sierra.si. V najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali in se dogovorili za obisk v naši poslovalnici.

Za vse ostale, ki si želite in niste povsem prepričani;

  1. Način dela? Odvisen je od vas samih. Na začetku imate dodeljenega mentorja, ki vas vodi skozi vse prodajne procese. 
  2. Lokacija dela? Možnost imate delati na terenu pri stranki, v pisarni kamor povabite stranko.
  3. Zaslužek - realna pričakovanja? Bolj boste predani delu, boljše bo plačilo za vaše delo. V relativno kratkem času lahko zaslužite 1.000 EUR in več. Seveda je odvisno koliko časa ste pripravljeni posvetiti delu.
  4. Po zaključenem uspešnem šestmesečnem usposabljanju vam lahko ponudimo redno zaposlitev.

Imate še dodatna vprašnja? Postavite vprašanje v temo ZAPOSLITEV in z veseljem vam bomo odgovorili.

Petra (ni nepreverjeno)
zaposlitev
Ali je za to delo potrebo imeti izkušnje? Hvala za odgovor Lp
zaposlitev
Ne, vse vas naučimo v podjetju, kjer izvajamo redna izobraževanja. Poleg tega imate dodeljenega mentorja, ki vam pomaga pri vašem delu.
Firbec (ni nepreverjeno)
zaposlitev
V čem je finta?
Anonimnež (ni nepreverjeno)
Ni nobene finte. dejstvo je ,
Ni nobene finte. dejstvo je , da nudimo delo in zaslužek za tiste, ki želijo delati, za razliko od drugih , ki iščejo službo
Balon (ni nepreverjeno)
ali je to spet tista "finta
ali je to spet tista "finta"da moramo mi sami plačevati za ta usposabljanja oz. izobraževanja pri katerem mi vas plačujemo ne pa obratno ?
Anonimnež (ni nepreverjeno)
Spoštovani,
Spoštovani, zanima me kako je delo organizirano. Si mora kandidat sam iskati stranke? Hvala za odgovor in lep dan
Hvala za postavljeno vprašanje
Kliente pridobivamo iz naslednjih virov: - lastna baza - sejmi, prireditve - izteki pogodb - klicni center - nove stranke sodelavcev
Primož (ni nepreverjeno)
Leta
Ali je odvisno koliko si star?
Odg. Leta
Minmalni pogoj je 18 let.
Dušan (ni nepreverjeno)
Delo OSEBNEGA FINANČNEGA SVETOVALCA - razpis 27.08.2016
Imam dve vprašanji: --- 1. --- Ena od možnosti sodelovanja z vami je sklenitev pogodbe o sodelovanju. Moram v tem primeru imeti svojo firmo, osebno družbo, ipd.? --- 2. --- Predvideno je uvodno 6 mesečno izobraževanje, zato me zanima, kolikšne stroške bom moral pokriti za to usposabljanje?
1) V primeru pogodbe o
1) V primeru pogodbe o sodelovanju se vsa izplačila izvedejo na osnovi podjemne pogodbe, za kar ni potrebno imeti osebne družbe ali pravne osebe 2) Izobraževanje je brezplačno
Kandidat (ni nepreverjeno)
koliko % zaslužka so nove stranke ki jih pridobim
/ kolikšna je približno mesečna plača če pridobim v enem mesecu 30 novih strank / in kolikšna če z iskanjem novih strank od vrat do vrat ne pridobim nobene nove ("nove stranke sodelavcev" v vašem #8. odgovoru), delam pa vse ostale stvari.
Odg: Kako do zaslužka
1) V kolikor ste redno zaposleni pri nas , kar pomeni da imate opravljeno licenco in pridobite 30 strank različnih produktov (odvisno kaj vsebuje ta mix) bi se vaša plača gibala od 700 do 2.500 EUR (ocena), ponovno poudarjamo, da je odvisno katere produkte bi stranke izbrale. 2) V kolikor sodelujete z nami kot pravna oseba ali s.p., potem je ta znesek 60% višji 3) V kolikor ne pridobivate strank, kar je vir naših prihodkov, potem nimate zaslužka.
Anonimnež (ni nepreverjeno)
Licenca
Pozdravljeni, zanima me katero licenco pridobi zaposleni po 6 mesečnem uvajanju, ali gre za licenco AZN za trženje zavarovanj ali licenco za trženje vzajemnih skladov/vrednostnih papirjev? Hvala za odgovor in lep pozdrav.
Odg Licenca
Licenca zavarovalnega zastopnika
Anonimnež (ni nepreverjeno)
pozdravljeni,
pozdravljeni, zanima me kako je pri vas z možnostjo redne zaposlitve? na kakšen način lahko napreduješ? hvala
V Sierra d.o.o. so na
V Sierra d.o.o. so na razpolago naslednje možnosti sodelovanja: - podjemna pogodba - delo preko študentskega servisa - na osnovi pogodbe s pravno osebo ali s.p. - redna zaposlitev Pri redni zaposlitvi je pogoj: opravljena državna licenca (pogoj najmanj 5 stopnja izobrazbe), 3 mesečno poskusno delo, izpit B kategorije in komunikacijske sposobnosti.

Dodaj nov komentar

CAPTCHA
Vprašanje je namenjeno preverjanju, ali ste človeški obiskovalec ali ne, in preprečite avtomatizirano oddajanje neželene pošte.